Usi Maritime Clasa C Batante

Usa maritima batanta pe balamale clasa C, cu canat coplanar cu finisajul zidariei. Poate fi folosita in majoritatea punctelor de acces de pe o nava

Usi Maritime Clasa C Culisante

Usi maritime culisante cu sistem de motorizare electric, ideale pentru bucatarii, intrari de toaleta etc., din nave sau platforme maritime. Se pot comanda in varianta

Usi Maritime Culisante Rezistente la Foc A15

Specificatii Tehnice Usi Maritime Culisante Rezistente la Foc A15 Structura Usi maritime culisante rezistente la foc clasa A15 au rol de inchidere si separare

Usi Maritime Rezistente la Foc A15 pe Balamale

Usi Maritime Rezistente la Foc A15 pe Balamale Structura Usi maritime de interior, metalice rezistente la foc clasa A0-A15, cu rol de inchidere si

Usi Maritime Rezistente la Foc B15 pe Balamale

Specificatii Tehnice Usi Maritime Rezistente la Foc B15 Structura Usi maritime rezistente la foc de interior B15 cu aplicatii in unitati sanitare, zone expuse

Portofoliul de usi tehnice include si solutii unice pentru aplicatii speciale si cu destinatie exclusiva: porturi, nave si platforme maritime, vase de croaziera si yachturi.

Solutiile tehnice de compartimentare si protectie pasiva in caz de incendiu pentru aceste aplicatii sunt urmatoarele:

Usi maritime rezistente la foc B15 pe balamale – aplicatii in unitati sanitare, zone expuse la un grad de umezeala ridicata si in incaperile unde protectia la foc este obligatorie.

Usi maritime clasa C batante – pot fi folosite in majoritatea punctelor de acces de pe o nava sau platforma, unde nu este necesara montarea unei usi antifoc.

Usi maritime clasa C culisante – usi culisante de interior cu sistem de motorizare electric, ideale pentru bucatarii, intrari de toaleta etc.

Usi maritime culisante rezistente la foc A15 – cu actionare manuala sau penumatica
Usi maritime rezistente la foc A15 pe balamale – pentru aplicatii maritime de interior, metalice rezistente la foc clasa A0-A15, cu rol de inchidere si separare a anexelor din interiorul navelor si platformelor maritime. Usile maritime pot fi sudate sau fixate prin insurubare in pereti.

Usile maritime cu sau fara rezistenta la foc detin in structura canatului si a tocurilor, materiale de ultima generatie complet ecologice, care nu emana noxe si toxine in urma expunerii la agentii chimici si meteorologici din atmofera si detin bune proprietati de izolare fonica si termica.

Distribuim usi maritime fabricate de producatori de renume mondial in domeniul constructiilor navale, dupa normele stabilite in standardele europene de calitate si siguranta.

Usile maritime se bucura de un design modern si de o tehnologie avansata folosita la proiectarea acestor usi facandu-le un produs unic cu caracteristici speciale pentru conditiile severe de mediu la care sunt expuse in permanenta.

AVANTAJE

Performanta structurala
Durabilitate si longevitate
Rezistenta la vant si presiuni atmosferice ridicate
Etanseitate la apa si la fum
Rezistenta la foc
Coeficient de transfer termic redus
Izolare fonica de inalta calitate
Rezistenta la agentii corozivi
Protectie antiefractie si la socuri mecanice puternice
Caracter ecologic
Costuri de mentenanta minime