Usa de Intrare in Bloc

Usi din Profile Metalice

Solutia perfecta pentru intrarea in bloc o reprezinta usile din profile de otel in detrimentul usilor din Aluminiu sau PVC.  Usile din Profile de Otel sunt mult mai fiabile si mai rezistente in timp.

Experienta si specializarea in domeniul usilor din profile de otel ne recomanda si ne fac capabili sa va oferim cele mai bune solutii de acces pentru intrarile in blocurile de locatari.

Otelul este si va ramane materialul ideal pentru executarea de usi si fatade de bloc datorita rezistentei necesare unei structuri masive cum este blocul de locuinte.

Noi va punem la dispozitie usi din profile de otel cu ferestre cu un design modern sau clasic.

In domeniul de solutiilor de acces si ferestre moderne suntem specialistul de care aveti nevoie.

Putem face ferestre si usi din orice profil de otel, toate elementele usii fiind executate in conformitate cu standardele europene de siguranta si calitate.

Usile din profile de otel pot fi furnizate în mai multe variante. Acestea includ vopsire in camp electrostatic in orice culoare RAL, dar de asemenea, din otel inoxidabil, galvanizat, lacuit.

In plus, putem atribui usilor proprietati antifoc 30 sau 60 de minute, anti-efracție, anti-glont, rezistenta la soc mecanic, izolate fonic.

Usile pentru intrarea in bloc pot fi echipate cu incuietoare electromagnetica pentru interfon, direct din fabrica.

Usile din profile de otel pot fi dotate cu noi tipuri de sticla, care permit izolarea termica a ferestrelor de otel, care sunt proiectate cu profile cu bariera termica. In combinatie cu sticla speciala ce ofera un grad ridicat de izolare termica, usile din profile de otel sunt astfel realizate fara a compromite aspectul general al clădirii.

Oricare ar fi cerintele dumneavoastra, gama noastra diversa de solutii de acces va pot satisface pe deplin.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau e-mail, acestea fiind afisate in pagina noastra de contact.