Usi Metalice Antiex

Ușile metalice ANTIEX sau antiscanteie au fost special concepute pentru a evita riscul de ardere în spațiile care au atmosfere potențial explozive. Usile metalice ANTIEX

Usi Rapide Antiex

Usile rapide ANTIEX se monteaza in mediile cu risc de explozie, fiind concepute sa acopere goluri de trecere supuse unor forte de pana la

Usile ANTIEX sunt recomandate in aplicatiile cu risc ridicat de explozie prin detonare sau deflagratie prin generarea de scantei in urma contactului dintre elementele metalice ale usii. Aceste usi sunt ideale in mediile unde se lucreaza cu agenti combustibili dar si in spatiile cu emisii permanente de gaz.

Aceste usi sunt fabricate in conditii stricte pentru a respecta cerintele exigente a mai multor unitati din sectorul industrial: rafinarii, uzine chimice, linii de productie din industria farmaceutica, fabrici si depozite de munitie.

Usile ANTIEX din oferta noastra cuprind usi metalice antiex pe balamale si usi rapide antiex tip rulou.

Printre aplicatiile destinate usilor ANTIEX mentionam: uzine din industria chimica materia prima folosita consta in substante combustibile, gaze si solventi; industria farmaceutica, statii electrice, industria de prelucrare a lemnului, vopsitorii prin pulverizare, industrial metalurgica, centre de reciclare, laboratoare, rafinarii si nu in ultimul rand in benzinarii si in statii de compresie.

Usile metalice antiex faciliteaza accesul pietonal si transportul de materiale de mici dimensiuni, iar usile rapide antiex faciliteaza accesul utilajelor si transportul bunurilor de orice dimensiune si din orice material, fara riscul generarii de scantei la contactul accidental cu elementele usii antiex.

Optarea pentru oricare din aceste doua tipuri de usi antiex se face strict din considerente de spatiu, ambele oferind aceeasi rapiditate in miscare si siguranta la utilizare.

Designul usilor antiex este constant imbunatatit din punct de vedere tehnic si estetic pentru integrarea cu standardele din constructii, in continua schimbare.

Proiectantii usilor antiex au avut in vedere in orice faza a executiei functia de protectie, rezistenta la exploatare mecanica si rezistenta la foc. Aceste caracteristici ale usilor antiex au fost demonstrate pe parcursul testelor efectuate in centrele de testare, in vederea certificarii in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia antifoc si antiscanteie.

Usile antiex detin marcaj CE in conformitate cu standardele BNS EN 14351-1.

Usile rapide ANTIEX sunt prevazute cu maner de deschidere de urgenta in cazul caderilor de tensiune si mecanism de deschidere manuala de urgenta cu manivela, iar controlul este asigurat prin intermediul unui panou de circuite cu protectie de motorizare ajustabi.

Usa rapida ANTIEX este prevazuta cu fotocelule amplasate in tocul usii si a garniturii de siguranta aplicata la baza cortinei.