Usi Automate Batante

Usile automate batante capata o pondere din ce in ce mai mare in sectorul public, spitale, hoteluri, banci, cladiri de birouri, restaurante, supermarketuri etc. Usile

Usi Automate Culisante

Cand vorbim de usi automate, ne gandim la siguranta si confort deplin. Usile automate reprezinta imbinarea armonioasa a pieselor mecanice cu inteligenta componentelor electronice. Va punem

Usi Automate Culisante Circulare

Informatii Generale Usi Automate Culisante Circulare Generalitati Proiectarea, fabricarea si testarea usilor culisante automate circulare respecta cerintele standardului international de calitate ISO 9001, motorizarea

Usi Automate Culisante Prismatice

Sistem de acces cu accente vizuale ce duc functionalitatea unei usi automate la un alt nivel, va ofera posibilitatea de a va diferentia de

Usi Automate Culisante Telescopice

Specificatii Tehnice Usi Automate Telescopice Generalitati Usile automate culisante telescopice se monteaza in spatii limitate arhitectural, in care o usa automata culisanta standard nu

Usi Automate Rotative

Specificatii Tehnice Usi Automate Rotative Usi Automate Rotative Standard Elegante, aspectuoase, cu un aer futurist, constituie solutii de acces eficiente impotriva curentilor de aer

Usile automate reprezinta o solutie unica pe piata si o modalitate inovatoare de a facilita accesul intr-o cladire sau institutie in care se doreste creerea unei prime impresii solide si pozitive.

Oferim o gama completa de usi automate si anume: usi automate batante, usi automate culisante, usi automate culisante circulare, usi automate culisante prismatice, usi automate culisante telescopice si usi automate rotative.

Aceste sisteme de automatizare au fost concepute in urma cerintelor exigente din sectorul medical si din industria transporturilor.

Un prim motiv pentru care usile automate culisante sunt perfecte pentru spitale si alte institutii publice de sanatate, este acela ca elimina contactul direct cu manerul sau alte parti ale usii, evitand transmiterea cutanata ce ar duce la raspandirea infectiilor si a bolilor de spital.

Usile automate ofera deschideri largi, rapiditate in circulare si vedere neobstructionata in ambele sensuri de mers. O caracteristica unica este posibilitatea deschiderii canatelor culisante catre exterior prin impingere, datorita sistemului break-away pentru evacuare de urgenta. 
Un alt avantaj al usilor automate este raza de actiune a senzorilor care detecteaza miscarea de la o distanta care previne accidentarea, fara a fi necesara reducerea vitezei de miscare a pietonilor.

Prin usile automate culisante se pot transporta lin si in siguranta paturi de pacienti, scaune cu rotile si echipamente delicate.

Pe langa usile automate complet echipate ce pot fi achizitionate din portofoliul nostru de produse, mai aveti posibilitatea comandarii de sisteme de automatizare pentru usi culisante manuale sau usi culisante ale caror automatizare s-a defectat ireparabil.

Sistemele noastre de automatizare sunt compatibile cu practic orice tip de usa culisanta sau batanta, venind in pachet cu o varietate de functii si comenzi.

Scopul nostru este acela de a oferi cele mai inovatoare tehnologic solutii de acces in functie de posibilitatile de spatiu si structura arhitectonica a cladirii unde se cere montajul.

Daca doriti sa eficientizati traficul pietonal in punctul de lucru oricare ar fi natura activitatii dumneavoastra, toate sagetile indica spre usile automate. Designul modern si discret, durabilitatea, lipsa contactului direct, economia de spatiu sunt principalele avantaje ale usilor automate.

Principalele aplicatii ale usilor automate:

Spitale
Aeroporturi
Centre comerciale
Farmacii
Hoteluri
Supermarketuri
Raioane de specialitate

Usile automate pot fi configurate dupa nevoile dumneavoastra de lucru, avand la dispozitie o multitudine de parametri si optiuni de siguranta.

O optiune inteligenta este deschiderea intarziata: o functie de siguranta care amana deschiderea usii automate cu 15 pana la 30 de secunde concomitent cu declansarea unei alarme.

Pentru asigurarea functionarii usii automate in orice moment, aceasta vine cu sursa de alimentare de rezerva in eventualitatea unei caderi de tensiune.