Usi Batante din Aluminiu

Usi speciale din aluminiu folosite in sectorul privat, industrial si public. Cele mai bune usi batante din aluminiu cu sticla folosite pentru spatii de birouri. Usile

Usi Batante din INOX

Usi cu canat de 25 mm grosime, si foi de inox de 0.8 mm pe ambele parti. Usile batante din inox vin livrate cu ferestre

Usi de Sticla Batante

Frecvent utilizate in centre comerciale, hoteluri, banci, centre de birouri, dar si la domicilii de resedinta, usile de sticla batante ofera transparenta, atat de

Usile batante sunt usi cu actiune dubla ale caror canat poate fi deschis atat spre interior cat si spre exterior la un unghi de 180°, diferentiindu-se astfel de celelalte usi batante care nu pot fi manevrate decat intr-o singura directie.

O caracteristica unica a usilor batante este utilizarea acestora ca usi doar de interior deoarece nu sunt prevazute cu cilindru de broasca, cum sunt usile conventionale pe balamale, fiind destinate strict pentru facilitarea accesului rapid dintre 2 compartimentate.
Usile batante pot fi din aluminiu, din inox, laminate HPL sau din sticla.

Usile batante din aluminiu sunt destinate uzurii de intensitate medie. Pentru sporirea protectiei panelului usilor batante din profile de aluminiu se pot aplica placi metalice de latimea canatului si de diferite inaltimi, in functie de punctele exploatate mecanic cel mai frecvent.

Usile batante din inox sunt de departe cele mai rezistente din aceasta categorie de usi industriale, facand fata cu succes socurilor mecanice in mod repetat si intensiv. Usile batante din inox sunt renumite pentru durabilitatea, rezistenta si robustetea care permit folosirea acestora pe perioade indelungate in conditii severe de exploatare mecanica, fara a necesita reparatii majore in conditiile in care prin aceste usi circula stivuitoare si se transporta marfuri ambalate in materiale dure.

Pe langa caracteristicile specifice unei usi ideale pentru sectorul industrial, usile batante din inox ofera o buna izolare termica si mentin igiena la niveluri optime datorita suprafetei otelului inoxidabil care nu permite acumularea si dezvoltarea murdariei, a fungilor si chiar a bacteriilor, ceea ce le fac ideale pentru industria alimentara.

Usile batante laminate HPL se bucura de o duritate, rezistenta si durabilitate similare usilor batante din inox, doar ca acestea sunt o optiune special creata pentru restaurante, sali de mese, pentru industria hoteliera si catering datorita accentelor vizuale estetice ale laminatului HPL in combinatie cu vitrajul tip hublou sau rectangular. Ferestrele in usile batante laminate HPL sunt esentiale pentru prevenirea accidentarii personalului care circula in mod constant si frecvent in ambele sensuri.

Usile batante de sticla sunt usi cu actiune dubla „flip-flap”cu canatul integral din sticla, oferind o transmisie maxima de lumina naturala din camerele anexe. Aceste usi se regasesc cu precadere in domicilii de resedinta, in birouri, hoteluri, banci si oriunde transparenta este o conditie. Compartimentarea a 2 sau mai multe incaperi din interior cu usile batante din sticla ofera o senzatie de aerisire si impresia unui spatiu mai generos, toate acestea contribuind la o stare de confort psihic si fizic.

Usile batante sunt un produs de incredere si economic, scapandu-va de grija costurilor de mentenanta ridicate si periodice. Fie ca renovati sau incepeti un proiect nou, usile batante sunt o optiune viabila de avut in vedere, care va asigura viteza de lucru si confort, cu investitii minime.