Usi Antiradiatii Culisante

Usi culisante radiologice cu rol de protectie in zone cu nivel inalt de radiatii, cum ar fi spitalele si laboratoarele. Va oferim varianta de usa

Usi Culisante din Aluminiu

Usi speciale din aluminiu folosite in sectorul privat, industrial si public, cu un canat sau duble, fara bariera termica. Tocul canatului si al usii este

Usi Culisante Industriale

Usile culisante industriale din panouri sandwich galvanizate se folosesc frecvent in depozite industriale si hale de productie. Acestea vin intr-o gama variata de dimensiuni si

Usi Culisante Rezistente la Foc

Usile culisante industriale rezistente la foc sunt certificate potrivit standardului UNI 9723, conform normelor in vigoare. Se executa la comanda. Canatul portii rezistente la foc

Usi de Sticla Culisante

Usile culisante de sticla sunt usi care se deschid prin glisare (pe orizontala) si sunt montate intr-un profil de rulare fixat în tavan sau

Usi din INOX Culisante

Solutie de acces ideala de interior, usa culisanta de inox este proiectata individual pentru a asigura durabilitatea si eficacitatea de-a lungul anilor. Proiectata pentru utilizare

Usi Ermetice – sali de operatie

Ușile ermetice de spital sunt special concepute pentru utilizarea în sălile de operații, laboratoare și alte medii de camere curate în cazul în care controlul presiunii aerului și

Furnizam solutii complete de usi culisante cu aplicatii unice specifice domeniului de activitate pentru care au fost proiectate.

Dupa functionalitatea acestora, usile culisante se clasifica astfel:
Usi antiradiatii culisante – ofera protectie radiologica maxima in mediile in care razele X fac parte din rutina zilnica a unui laborator de analize radiologice. Protectia este garantata cu insertia din plumb 99,9%.

Usi culisante din aluminiu – sunt solutia ideala pentru sectorul privat si rezidential, datorita economiei substantiale de spatiu si transmisiei de iluminat natural bogat. Se deosebesc de usile conventionale prin designul modern si minimalist, costurile de mentenanta sunt minime.

Usi culisante industriale – sunt constituite din panouri sandwich umplute cu diverse materiale pentru a implini diverse functionalitati ca izolarea termica sau simpla compartimentare prin acoperirea unor goluri de trecere de dimensiuni foarte mari.
Usi culisante rezistente la foc – clasificate EI 60, EI 90, EI 120, vin insotite de certificate care atesta conformitatea cu standardele de rezistenta la foc conform directivelor europene in vigoare.

Usi de hangar – disponibile cu dimensiuni de pana la 100 de metri latime si 25 de metri inaltime. Structura usii de hangar consta in elemente structurale din aluminiu sau otel si canaturi vitrate sau umplute integral cu panouri sandwich, ce pot oferi o izolare termica eficienta daca este nevoie.

Usi de sticla culisante – usi cu canat integral din sticla prinse de un profil de culisare discret. Perfecte pentru resedinte, pot avea aplicatii universale, putand fi folosite la compertimentarea dependintelor, ca usi de garderobe sau usi pentru cabine de dus.
Usi ermetice culisante – usi de spital cu design compact speciale pentru salile de operatii unde mediul trebuie mentinut steril in permanenta iar controlul presiunii aerului este de o maxima importanta. Usile culisante ermetice sunt disponibile cu actionare automata sau manuala.

Usi din inox culisante – speciale pentru aplicatii din industria alimentara, farmaceutica si medicala datorita constructiei igienice cu colturile sudate, ofera cea mai buna izolare termica fiind deseori folosite ca usi de refrigerare si de congelare.
Usi maritime clasa C culisante – usi de interior pentru nave si platforme maritime, ce se pot folosi ca inchideri pentru bucatarii, toalete etc.

Usi maritime clasa A culisante – usi rezistente la foc ce se pot monta in interiorul si exteriorul navelor si platformelor maritime.

Orice usa culisanta industriala sau de resedinte este disponibila in una sau doua canate cu diferite modalitati de actionare, iar daca cerintele dumneavoastra depasesc dimensiunile standard, le puteti specifica la comanda.