Usi Pliante Industriale

Usile pliante se intrebuinteaza sectorul privat, industrial si la cladiri utilitare. Usa consta in 2 sau mai multe canate (unite cu ajutorul mai multor balamale),

Usile pliante industriale sunt practic usi culisante industriale, doar cu o structura a canatului diferita de cea a unei usi culisante industriale. La baza, usa plianta este o constructie din profile tubulare de aluminiu anodizat cu proprietati anticorozive si izolare termica. Impreuna cu sistemul de culisare ce asigura o actionare lina si silentioasa, cu usile pliante industriale va oferim o functionalitate excelenta si posibilitati demne de luat in considerare in contextul unui proiect tehnic din sectorul industrial.

Portofoliul nostru de usi tehnice include usi pliante cu actionare manuala sau automata, fiecare model venind in pachetul standard cu un set de accesorii specifice tipului de actionare ales.

Procesul de deschidere – inchidere este unul vizibil, usor si lipsit de riscuri intrucat exista foarte putine elemente mobile, ceee ce contribuie la durabilitatea si perioada de utilizare a usilor pliante industriale.

Usile pliante pastreaza modalitatea de deschidere prin glisare orizontala intr-o directie stabilita de dumneavoastra in momentul comenzii. La fel, ofera beneficiul unor cerinte de spatiu minime atat pentru montare cat si pentru deschidere – inchidere. Cu usile pliante minimizati cerintele conditiilor de spatiu la buiandrug cat si in jurul golului de zidarie.

Destinatia de utilizare o consta preponderent segmentul industrial, caracterizat de imobile cu goluri de trecere de suprafete mari si nu de multe ori implica conditii de munca speciale ca mentinerea unui climat interior strict, iar acest aspect nu poate fi indeplinit decat cu usi pliante industriale izolate termic. Optional pot fi prevazute cu ferestre, vitrajul neafectand coeficientul de transfer termic necesar activititatii in cauza.

Datorita izolarii termice corespunzatoare, acest tip de usa industriala reprezinta o solutie de acces ideala pentru aplicatiile industriale solicitante si exigente. In plus, aveti posibilitatea montarii de usi pietonale care pot fi dotate la randul lor cu sisteme de bare antipanica, ceea ce permite instalarea usilor pliante in zona iesirilor de urgenta.

Pe langa functionalitatea unica a usii pliante, o caracteristica speciala o reprezinta duritatea si rezistenta fizica a materialelor folosite in executia usii pliante atat in fata socurilor mecanice cat si asupra efectelor actiunii constante a apei si umiditatii crescute.
Suportand cu usurinta exploatarea in aceste conditii, aceste usi se recomanda cu succes in aplicatii ca spalatorii auto si alte medii cu conditii de lucru similare.

Usile pliante industriale pot fi montate in afara imobilului pe un perete exterior, reducand la minim golul de trecere al holului de acces din spalatorie, prevenind caderea picaturilor pe autoturismele proaspat spalate. Prin flexibilitatea de care dau dovada, usile pliante fac posibila montarea acestora in aproape orice tip de cladire.