Usi Automate Rotative

Specificatii Tehnice Usi Automate Rotative Usi Automate Rotative Standard Elegante, aspectuoase, cu un aer futurist, constituie solutii de acces eficiente impotriva curentilor de aer

Usi Rotative Manuale

Specificatii Tehnice Usi Rotative Manuale Generalitati Usile rotative manuale sunt proiectate pentru a face fata traficului intens in complexuri comerciale si de birouri, mall-uri,

Usile rotative ofera o noua perspectiva in domeniul solutiilor de acces din zonele comerciale si imobile destinate activitatilor din sectorul public si privat.

Usile rotative sunt solutia la traficul intens insasi prin modalitatea de deschidere complet diferita fata de usile pietonale conventionale: un singur ciclu de rotatie a usii in jurul propriului ax inglobeaza mai multe serii de inchidere si deschidere a unei usi cu balamale.

Aceste sisteme ofera posibilitatea accesului unui volum mare de persoane intr-o maniera constanta, asigurand un flux pietonal favorabil sectorului comercial al carui randament este in stransa legatura cu volumul de acces al publicului tinta.

Usile rotative se clasifica in 2 modele, dupa tipul de actionare:

usi rotative automate – actionarea automata sau semi-automata este determinata de senzorii de activare amplasati in perimetrul unitatii de control. Designul elegante si de o nota estetica deosebita cu accente vizuale futuriste se imbina cu multifunctionalitatea usii rotative si anume eficienta impotriva curentilor de aer si a particulelor de praf.

Aceeasi caracteristica ce contribuie la mentinerea unui nivel optim de igiena ofera si o foarte buna izolare termica. Designul divers si multitudinea de optiuni permit solutii individuale ce variaza atat in functionalitate cat si aspect si dimensiune.

usi rotative manuale – desi actionarea se efectueaza manual, nu implica nici cel mai mic efort din partea utilizatorului, datorita sistemului inteligent de rotatie in jurul axului usii rotative, la cel mai mic impuls.

Usile rotative manuale sau automate sunt proiectate pentru utilizarea cu succes in cele mai de siguranta conditii de trafic intens din industria hoteliera, complexuri comerciale, sedii de birouri, institutii guvernamentale si edificii publice si orice alte imobile unde capacitatea ridicata de trafic este o conditie imperativa in vederea mentinerii si stimularii activitatilor desfasurate de beneficiarii acestor usi moderne.

Aceasta solutie de acces eleganta si performanta ofera o nota de prestigiu designului general al cladirii.

Usile rotative pot fi comandate in diferite tipuri structurale si dimensiuni, iar peretii tamburului pot fi executati din sticla integrala transparenta sau din paneluri din foi metalice izolate termic.

Usile rotative atat manuale cat si cele automate sunt insotite de certificate de conformitate si de atestare a calitatii structurale si tehnologiei implementate.