Consultanta in alegerea usilor

Solutii simple pentru nevoi complexe
Orice proiect incepe cu identificarea corecta a celor mai potrivite solutii tehnice care sa se incadreze in exigentele referitoare la detaliile tehnice si buget. Cand vine vorba de alegerea usilor tehnice sau inchiderilor industriale, suntem constienti ca orice eroare in alcatuirea planului poate avea urmari din cele mai nefaste.

De aceea, oferim consultanta gratuita tuturor clientilor nostri, punandu-le la dispozitie cataloage, schite, fotografii si toate detaliile necesare pentru alegerea potrivita.

Fie ca este vorba de usi de spital, pentru scoli, cladiri de birouri sau hoteluri, porti si sisteme de inchidere automata pentru industrie, suntem siguri ca impreuna putem gasi solutia potrivita.

Transportul usilor la beneficiar

Servicii eficiente de livrare a usilor
De cele mai multe ori neglijat, transportul usilor este un stadiu important al proiectelor pe care le derulam. Transportul este cel care asigura sosirea comenzii la timpul potrivit, si tot un transport de calitate ne asigura ca marfa ajunge la beneficiar in cele mai bune conditii. Fie ca livrarea trebuie facuta in Bucuresti sau in cele mai indepartate colturi ale Romaniei, dispunem intotdeauna de solutiile logistice potrivite.

Suntem focalizati pe calitate

Experienta ne-a invatat ca cea mai buna reteta pentru succes este calitatea. Fie ca e vorba de consultanta in alegerea usilor, de transport, montaj sau mentenanta, aplicam mereu aceeasi reteta a lucrului bine facut.

Montaj / Instalare Usi

Cheia proiectului tau este un montaj de calitate
Este lesne de inteles cat de importanta este aceasta faza, aceea de transformare a unor simple componente din metal, lemn sau sticla in elemente pe deplin functionale, cu toate avantajele tehnologiei pe care le incorporeaza.
De peste 10 ani, zi de zi, echipele noastre tehnice instaleaza si monteaza doar usi. Provocarile nu ne surprind, ci ne motiveaza si ne fac mai buni.
Facem din etapa de instalare si montare a usilor din cadrul proiectului tau un proces rapid, eficient si cu costuri minime.

Mentenanta si service usi

Intretinerea si revizia prelungesc viata usilor tale
Evitati reparatiile capitale care sunt costisitoare si de durata.

Orice produs al ingineriei tehnice care este folosit zilnic, fie ca e vorba de echipamentele industriale complexe sau automobilele din viata nostra de zi cu zi, au nevoie de inspectii periodice si operatiuni de service si revizie regulate.

In cazul usilor tehnice, serviciile de intretinere si mentenanta mentin un nivel ridicat al fiabilitatii si sigurantei, diminueaza drastic riscul de defectiune, minimizand astfel costurile asociate reparatiilor sau chiar inlocuirii usilor.

Serviciile de mentenanta si service ne pun cu adevarat in valoare experienta si know-how-ul in domeniul inchiderilor industriale si al usilor tehnice, pentru ca echipele noastre tehnice pot identifica si preveni eventualele aspecte ce ar putea afecta functionalitatea si siguranta usilor tehnice instalate.