Tamplarie din Aluminiu Rezistent la Foc

Furnizam usi din tamplarie de aluminiu rezistent la foc cu una sau doua canate, ferestre fixe si compartimentari din tamplarie de aluminiu rezistent la

Usi Batante din Aluminiu

Usi speciale din aluminiu folosite in sectorul privat, industrial si public. Cele mai bune usi batante din aluminiu cu sticla folosite pentru spatii de birouri. Usile

Usi Culisante din Aluminiu

Usi speciale din aluminiu folosite in sectorul privat, industrial si public, cu un canat sau duble, fara bariera termica. Tocul canatului si al usii este

Usi din Aluminiu de Exterior

Usi din aluminiu de exterior cu unul sau doua canate, prevazute cu bariera termica. Umplerea canatului se poate face cu geam simplu, termopan, panel de

Usi din Aluminiu de Interior

Usile din aluminiu de interior pot avea unul sau doua canate si sunt prevazute fara rupere de punte termica. Tocul canatului si al usii este

Renovarea sau inceperea unui proiect de constructie ridica noi perspective mai interesante si mai provocatoare din punct de vedere al creativitatii arhitecturale si decorative.

Deseori sunt subevaluate sau desconsiderate ferestrele si usile in ce priveste rolul lor ca elemente de decor interior si exterior, desi usile joaca cel mai important rol in orice camin: ofera siguranta, faciliteaza accesul interior-exterior, aerisirea, lumina naturala, confort si estetica.

Desi optiunile par a fi o multitudine descurajanta, noi furnizam doar cele mai bune solutii de pe piata. Oricare ar fi cerintele dumneavoastra, noi va garantam solutia.

Usile din aluminiu reprezinta o solutie universala, economica si accesibila, bucurandu-se de o diversitate de aplicatii in spitale, in segmentul industrial, rezidential, in cladirile de birouri si in centrele comerciale.

Oricare ar fi destinatia de utilizare a usilor din aluminiu, beneficiati de un design placut, costuri minime de intretinere, rezistenta si durabilitate.

Cu tamplaria din aluminiu rezistent la foc creati o bariera eficienta impotriva incendiilor, prevenind raspandirea focului pe durate cuprinse intre 30 si 120 de minute. Tamplaria din aluminiu rezistent la foc este insotita de certificat de conformitate, aviz si agrement tehnic.

Usile batante din aluminiu sunt un sistem versatil si functional prin deschiderea canatelor in ambele sensuri, datorita balamalelor care permit unghiuri de 180°. Aceste usi din aluminiu sunt o solutie des intalnita in depozite si fabrici, datorita rezistentei mecanice superioare.

Usile din aluminiu de exterior si usile din aluminiu de interior sunt disponibile in variante cu unul sau doua canate, de dimensiuni specificate conform tabloului de tamplarie. Optional, ambele sisteme sunt disponibile cu supralumina si elemente laterale vitrate fixe. Usile din aluminiu de exterior sunt prevazute cu rupere punte termica ceea ce ii ofera bune calitati de izolare termica, facandu-le ideale pentru aplicatiile de exterior.

Cu usile din aluminiu de interior beneficiati de o compartimentare cu gust si stil, fapt pentru care sunt folosite indeosebi in institutii publice si private.

Usile culisante din aluminiu sunt o solutie din ce in ce mai des intalnita in locuinte datorita economiei de spatiu si a usurintei in deschidere si inchidere. Un mare plus este datorat coeficientului mare de transmisie luminoasa.