Usi din Profile Metalice

Usile din profile de metalice se folosesc in spitale,  cladirile rezidentiale colective, multi-familiale, edificii publice si industriale. Tocul si canatul usii sunt confectionate din sectiuni din

Usi Metalice cu Grile de Ventilatie

Usi metalice cu grile de ventilatie concepute pentru statiile electrice de transformare, dar si pentru incaperi si unitati in care aerisirea constanta este esentiala. Usile

Eleganta vine in pachet cu siguranta si functionalitatea!

Daca sunteti in cautarea unor usi din profile metalice la cele mai bune preturi de pe piata, ati nimerit unde trebuie, echipa noastra este gata sa va ofere cele mai de calitate usi din profile metalice si usi metalice cu grile de ventilatie. Nu trebuie decat sa ne comunicati dimensiunile din tabloul de tamplarie iar noi va vom livra in cel mai scurt timp posibil solutia potrivita nevoilor dumneavoastra.

Usile din profile metalice sunt recomandate a fi folosite in exteriorul cladirii datorita coeficientului scazut de izolare termica, deoarece sunt prevazute din fabricatie cu rupere de punte termica.

In plus, usile din profile metalice contribuie la economia de energie, beneficiind in timpul zilei de un iluminat natural bogat, multumita coeficientului ridicat de transmisie luminoasa a sticlei din canat.

Aceleasi usi din profile metalice, pe langa izolarea termica si iluminat natural, va poate oferi inalte nivele de protectie antiefractie daca optati pentru cilindrul certificat clasa C antiefractie conform KT/402IMP/2005.

Spitalele, supermarketurile sau blocurile de locuinte multi-familiale, edificiile publice si industriale sunt printre principalele destinatii de utilizare ale usilor din profile metalice, datorita stabilitatii si sigurantei inglobate intr-un produs flexibil. disponibilitate in varianta cu unul sau doua canate, vitraj cu supralumina si luminator lateral si chiar rezistenta la foc.

Usile din profile metalice sunt un produs care se recomanda prin avantajele care ies rapid in evidenta: siguranta oferita de robustetea si calitatile durabile ale otelului, lumina naturala si impactul vizual, vedere clara si neobstructionata catre exterior.

Pentru a completa functionalitatea si protectia oferita de usile din profile metalice, acestea pot fi echipate cu o serie de accesorii speciale ca: bare de protectie cu grila de transfer, amortizoare, zavoare si cilindri antifurt, bare antipanica si sisteme de control al accesului.

Usile din profile metalice portofoliul nostru de usi tehnice sunt prevazute cu rupere punte termica si cu izolare termica corespunzatoare pentru a garanta eficienta la utilizarea in exteriorul cladirii.

Pentru oricare din aplicatiile mentionate anterior si multe altele similare, usile din profile metalice si usile metalice cu grile de ventilatie pot fi solutia de care aveti nevoie, la cele mai competitive preturi de pe piata.