Usi Laminate CPL cu toc din MDF

Usi de interior ideale pentru spitale si scoli deoarece laminarea cu CPL ofera gabarit redus, rezistenta la zgarieturi, pete si orice forma de murdarie Tocul din MDF

Usi Laminate CPL cu Toc Metalic

Usile laminate CPL cu toc metalic sunt ideale pentru mediile in care se doreste o structura rezistenta dar in acelasi timp si eleganta, unde

Usi Laminate HPL cu Toc din Aluminiu

Special conceputa pentru accesul in saloane si cabinetele medicale, unde igiena este o cerinta stricta, usa laminata HPL este cea mai buna alegere, avand

Usi Laminate HPL toc metalic

Usa laminata HPL tratat microbiologic, usor de intretinut si se curata usor, rezistent la apa si foc in componenta cu tocul metalic executat dupa cele mai

Usile laminate sunt cele mai moderne si mai eficiente solutii de optimizare a traficului pietonal in cadrul unui imobil in care ritmul de lucru alert iar impactul cu diverse obiecte dure sau marfuri face parte din rutina zilnica.

Detinem o gama completa de usi laminate cu destinatii de utilizare cu precadere in restaurante, spitale, hoteluri, scoli, edificii publice si institutionale, cat si anumite zone dintr-un imobil cu caracter industrial.

Usile batante laminate HPL sunt concepute pentru a oferi fluenta in activitatea zilnica ce implica circulatia bidirectionala a personalului. Aceste usi sunt recomandate de parametrii tehnici de rezistenta speciali care fac din acest model de usa un produs durabil la expunerea factorilor externi care ar deteriora in scurt timp o usa conventionala. Usile batante laminate HPL corespund directivelor EN 438 de clasificare in domeniile de aplicare.

Usi executate cu un design simplu si eficient, laminarea HPL ofera robustete si siguranta, chiar si in cele mai severe conditii de lucru, pentru folosire intensiva si rezistenta la socuri mecanice dure in mod repetat, pe perioade indelungate de timp unitatii industriale

Usile laminate CPL cu toc din MDF sunt usi de interior ideale pentru spitale si scoli deoarece laminarea cu CPL scade din greutatea totala a usii dar ofera o deosebita rezistenta la zgarieturi, pete si orice forma de murdarie, facilitand curatarea usoara a suprafetei laminatului CPL. Usile laminate CPL se pot livra cu toc din MDF fix sau reglabil. Tocul reglabil are avantajul de a imbraca peretele dupa forma si grosime. Tocul din MDF vine in diverse nuante ce intra in armonie cu finisajul canatului si cu elementele de decor interior.

Usile laminate CPL cu toc metalic sunt usi de interior ideale pentru mediile in care se doreste o structura rezistenta unde accesul se desfasoara frecvent si constant, unde se doreste totodata eleganta si rafinamentul inspirat de elementele metalice fine si discrete. Pentru usile laminate CPL punem la dispozitie o varietate de tocuri metalice, disponibile cu o gama diversa de balamale si incuietori, oferind aceeasi calitate indiferent de necesitatile specifice.

Usile laminate HPL cu toc din aluminiu sunt sinonime cu usile pentru spitale de interior, fiind special concepute pentru accesul in saloane si cabinetele medicale, unde igiena si rezistenta la apa si umiditate reprezinta o cerinta obligatorie, iar laminatul HPL de 0.9 mm formeaza o bariera microbiana de incredere.

Usile laminate HPL cu toc metalic sunt solutiile de interior perfecte pentru spatii publice colective aglomerate ca anumite zone din spitale, scoli, centre sportive, sali de inot si chiar si imobile de resedinta.

Usile laminate corespund directivelor EN 438 de clasificare in destinatiile de utilizare si se deosebesc prin urmatoarele avantaje:

Rezistenta maxima la socuri, zgarieturii.

Constructie igienica, cu suprafata plana fara porozitati.

Suprafata antiabraziva, cu rezistenta inalta la detergenti de uz casnic si solventi obisnuiti.

Facilitarea curatarii cu dezinfectanti cu apa fierbinte sau abur, fara riscul degradarii materialului.

Efect antistatic.