Usi Batante din INOX

Usi cu canat de 25 mm grosime, si foi de inox de 0.8 mm pe ambele parti. Usile batante din inox vin livrate cu ferestre

Usi din INOX

Simple sau cu doua canate, usile din inox sunt solutia ideala pentru depozite, laboratoare si incinte in care temperaturile de lucru sunt foarte scazute,

Usi din INOX Culisante

Solutie de acces ideala de interior, usa culisanta de inox este proiectata individual pentru a asigura durabilitatea si eficacitatea de-a lungul anilor. Proiectata pentru utilizare

Usi Rapide – INOX

Usi rapide din inox pentru spatii cu grad de igiena ridicat (spre exemplu in industria farmaceutica),  in industria alimentara sau pentru depozite frigorifice (la temperaturi

Usi Sectionale din INOX

Usile noastre sunt proiectate pentru cei mai pretentiosi si exigenti clienti. Acestea sunt intrebuintate in cele mai severe conditii de lucru (depozite afectate de curenti

Usile din inox sunt utilizate cu precadere in depozite, hale industriale alimentare, fabrici, in industria farmaceutica, rafinarii, uzine chimice, statii de tratare a apei, laboratoare, zone maritime de coasta, institutii de sanatate publica si zone comerciale de aprovizionare.
Spectrul larg de aplicatii este datorat rezistentei inoxului la substantele puternic corozive, sub influenta carora alte materiale s-ar degrada in scurt timp.

Usile din inox se remarca prin cea mai calitativa materie prima folosita in fabricarea unei usi si prezinta urmatoarele principale avantaje: constructie igienica cu colturile sudate; caracter ecologic fiind un material 100% reciclabil; suprafata perfect neteda si plana ce nu permite acumularea si dezvoltarea fungilor si a bacteriilor.

Duritate demonstrata in urma socurilor mecanice puternice suportate cu succes la trecerea in mod repetat si des a stivuitoarelor, fara a prezenta cea mai mica urma de deteriorare fizica.
utilizare indelungata rezistenta superioara la agenti corozivi parametri de performanta superiori izolare termica

Furnizam solutii complete de usi din inox, cu functionalitati si specificatii tehnice unice:
Usi batante din inox cu actiune de deschidere dubla „flip-flap”, numite si usi de impact
Usi din inox culisante proiectate pentru utilizare in medii cu temperaturi intre 0-15 C, cu grosimea canatului de pana la 80 mm.

Usi din inox pe balamale bacteriostatice disponibile cu unul sau doua canate, sunt solutia ideala pentru depozite, laboratoare si incinte in care temperaturile de lucru sunt foarte scazute, fiind cuprinse intre -25 si -38 C. Pentru eficacitate in astfel de conditii severe, canatul usilor din inox are o grosime de 100-150 mm, iar foaia de inox de pe ambele fete masoara 0.8 mm grosime.
Usi rapide din inox cu viteza de deschidere de maxim 1,2 m/s.

Sunt proiectate pentru inchiderea ermetica a incaperilor unde se doreste o conditie igienica maxima. Usile rapide din inox sunt ideale pentru laboratoare si camere sterile, putand deasemeni rezista si la diferente de presiune. protectia impotriva curentilor de aer si reprezinta un sistem de control al accesului personalului, in acelasi timp avand un caracater antifonic si de conservare a aerului conditionat.
Usi sectionale din inox  intrebuintate in cele mai severe conditii de lucru (depozite afectate de curenti puternici de aer din zonele de coasta, salinitate si umiditate ridicata, substante chimice active).