Usi Rapide – INOX

Usi rapide din inox pentru spatii cu grad de igiena ridicat (spre exemplu in industria farmaceutica),  in industria alimentara sau pentru depozite frigorifice (la temperaturi

Usi Rapide Antiex

Usile rapide ANTIEX se monteaza in mediile cu risc de explozie, fiind concepute sa acopere goluri de trecere supuse unor forte de pana la

Usi Rapide cu Deschidere Orizontala

Specificatii Tehnice Usi Rapide cu Deschidere Orizontala Generalitati Sunt destinate folosirii in depozite frigorifice pentru industria alimentara si alte domenii de activitate. Este posibila deschiderea

Usi Rapide pentru Interior

Usile rapide PVC industriale sunt inchideri tip rulou cu cortina din PVC rulata pe un tambur montat in spatele buiandrugului. Aceste structuri rapide, solide

Usi Rapide PVC pentru Exterior

Usa rapida de exterior constituie o solutie de acces economica fiabila pentru depozite si facilitatilor tip doc ce imbina functionalitatea cu estetica fatadei unitatii

Usi Rapide tip Spirala de Exterior

Specificatii Tehnice Usi Rapide tip Spirala de Exterior Generalitati Usile rapide tip spirala sunt usi industriale cu aplicatii de exterior, proiectate pe acelasi principiu

Usile rapide industriale sunt inchideri tip rulou cu cortina din PVC rulata pe un ax amplasat in partea superioara a golului de zidarie, in spatele buiandrugului.

Usile rapide industriale se impart in urmatoarele produse cu aplicatii proprii:
Usi rapide din inox – usi proiectate pentru montarea in spatii cu cerinte de igiena ridicate (spre exemplu in industria farmaceutica), in industria alimentara sau pentru depozite frigorifice (la temperaturi de -30°C)

Usi rapide antiex special concepute pentru montare in mediile cu risc de explozie.
Usi rapide cu deschidere orizontala si usi rapide pentru interior – Solutie standarde de compartimentare in sectorul industrial pentru izolarea termica a incaperilor voluminoase. Sunt dotate din linia de productie cu sistem de eliberare a ruloului usii rapide pe baza de contragreutate. Include 2 contragreutati si mecanism de franare.

Usi rapide PVC pentru exterior – o solutie de acces economica fiabila pentru depozite si facilitati de tip doc ce imbina functionalitatea cu estetica fatadei imobilului.

Usi rapide tip spirala de exterior – combina proprietatile unui rulou industrial cu segmenti metalici, cu viteza si flexibilitatea unei usi rapide din PVC, fiind o solutie de acces industriala deosebit de inovatoare.

Aceste structuri rapide, solide si sigure au la baza arcul de tensiune aflat in legatura permanenta cu convertizorul de frecventa care asigura viteze de deschidere si inchidere de pana la 2 m/s.
Astfel, usile rapide sunt destinate utilizarii in centre comerciale, in hale industriale de depozitare a alimentelor, si oriunde se cere izolarea termica si previnerea crearea curentilor de aer si a pierderii aerului rece sau cald din incapere.

Fiabilitatea, versatilitatea si durabilitatea sunt recunoscute in urma testarii riguroase a fiecarui element de functionalitate si specificatii tehnice: 
 – viteza de deschidere: 3,5 m/s – 4 m/s
 – viteza de inchidere: 1,5 m/s
 – numar cicluri de deschidere: 500.000

Usile rapide au o constructie igienica atat a cortinei cat si a cadrului. Dispunerea modulara a usii rapide permite curatarea acesteia si atingerea in orice punct a extremitatilor expuse la murdarire.

Avantaje
- Sistem anticrash pentru prevenirea accidentarii personalului si a bunurilor transportate.
- Costuri de intretinere mici.
- Curatare usoara si rapida.
- Actionare electromagnetica ce ofera fluenta activitatilor logistice.
- Flexibilitatea cortinei elimina riscul deteriorarii prin impact dur a usii rapide.