Usi Sectionale din INOX

Usile noastre sunt proiectate pentru cei mai pretentiosi si exigenti clienti. Acestea sunt intrebuintate in cele mai severe conditii de lucru (depozite afectate de curenti

Usi Sectionale Industriale

Usa sectionala industriala este o optiune viabila pentru garaje si pentru hale industriale de productie. Usile sectionale industriale nu necesita spatiu liber in fata halei

Usi Sectionale Rezistente la Foc

Usile rezistente la foc sectionale sunt o solutie de acces inovativa pentru unitatile din sectorul industrial, datorita economiei de spatiu de care puteti beneficia. Usi

Usi Sectionale Vitrate

Usi sectionale vitrate industriale cu destinatie in sectorul rezidential, public, industrial (inclusiv industria alimentara) si parcari colective. Usile sectionale sunt concepute pentru o instalare rapida

Usile sectionale sunt de departe cele mai performante, mai durabile si mai versatile solutii de acces si compartimentare din sectorul industrial, deservind celei mai diversificate game de aplicatii din acest segment.

Usi sectionale industriale – executate din profile metalice de otel galvanizat si vopsite in camp electrostatic, reprezinta o optiune viabila atat pentru aplicatii din sectorul public si privat fiind utilizate ca usi pentru garaje, iar in ce priveste aplicatiile din sectorul industrial, este solutie de compartimentare universala, ingloband toate cerintele ce pot fi ridicate in unitatile industriale ca hale de depozitare si de productie.

Usi sectionale rezistente la foc – pentru protejarea bunurilor si a marfurilor de valoare este obligatorie utilizarea unei usi sectionale antifoc care actioneaza ca o bariera impotriva incendiilor.

Usi sectionale vitrate – ofera luminozitate naturala bogata si transparenta luminoasa excelenta, ideal pentru inspectarea atat din interior catre exterior cat si din exterior catre interior. Prin urmare, sunt solutia cea mai des intalnita in showroom-uri, saloane auto si oriunde se doreste expunerea permanenta a unor produse de orice dimensiune.

Usi sectionale din inox – un produs ecologic si igienc, a carui suprafata are un eficient efect bacteriostatic, fiind solutia ideala pentru depozitele alimentare, depozite de medicamente, produse farmaceutice si tipice unitatilor medicale. Aceste usi sunt concepute pentru cele mai severe conditii de lucru si pentru cele mai exigente cerinte.

Usile sectionale din inox rezista cu succes mediilor din zone de coasta, cu salinitate, si umiditate ridicata, expuse la substante chimice active si in regiunile afectate de curenti puternici de aer.

Actionarea usilor industriale se poate face manual cu ajutorul unor sisteme cu palant si lant sau cablu, sau automat prin intermediul unui panou de control conectat la sistemul de automatizare.
In eventualitatea unor caderi de tensiune intra in actiune alimentarea de urgenta care mentine in functiune temporar operatiile de actionare a usii sectionale.

Usile sectionale industriale ocupa un loc important in mediile in care obiectivele pornesc de la premizele economiei de spatiu, economiei de energie, a sigurantei la utilizare, a durabilitatii si a utilizarii pe perioade indelungate. Toate aceste beneficii le obtineti indiscutabil doar cu usile sectionale industriale.

In plus, orice tip de usa sectionala poate fi echipata cu o usa pietonala pentru a fluidiza traficul pietonal dar si pentru a minimiza numarul de cicluri de deschidere, prelungind durata de viata a usii sectionale.