Noi intelegem ce inseamna un mediu igienic si cunoastem standardele din spitale din intrega lume, astfel noi reusim sa va punem la dispozitie sisteme de acces concepute pentru utilizarea in sectorul medical.

Prioritatea noastra este siguranta pacientilor si a personalului medical, astfel ca usile de spital sunt executate pentru a mentine un mediu cat mai curat si steril, eliminand riscul raspandirii infectiilor.

Usile de spital au caracter igienic si antibacterian datorita structurii fara protuberante si adancituri ce ar favoriza dezvoltarea bacteriilor si raspandirea acestora.

Punem la dispozitie solutii complete de acces pentru spitale cat si pentru toate incaperile din proiectul de arhitectura.

Oferim usi de spital cu urmatoarele aplicatii :

Usi antibacteriene cu protectie antiradiatii pe balamale sau culisante, executate din HPL sau inox cu insertie de plumb.

Usi antibacteriene din inox batante si culisante pentru incaperi unde se cere mentinerea unor temperaturi scazute.

Usi ermetice culisante pentru sali de operatii si laboratoare unde controlul presiunii aerului si igiena sunt de maxima importanta.

Usi laminate CPL pentru intrarea in cabinetele medicale sau diferite strict dedicate personalului medical.

Usi laminate HPL pentru saloane de pacienti si alte sali comune (bucatarii, sala de mese, camere de recreatie, sali de asteptare).

Usi metalice de interior pentru compartimentarea camerelor comunicante din aripa spitalului, cat si pentru cabinetele medicale.

Usi din profile metalice pentru de interior si exterior ce reprezinta o bogata sursa de iluminat natural pentru, putand fi atat solutie de acces in cladirea spitalului cat si compartimentare pentru diferitele sectoare din cadrul institutiei.