tamplarie-aluminiu-rezistent-la-foc

Compartimentarea cu Tamplarie din Aluminiu Rezistent la Foc

Datorita trendului in crestere accelerata din domeniul constructiilor si numarul din in ce in ce mai mare al persoanelor care populeaza cladirile din sectorul public (institutii guvernamentale, sedii de birouri, centre de afaceri etc), unul din aspectele cheie in designul cladirilor caruia i se acorda prioritate deplina este protejarea ocupantilor impotriva hazardelor de incendiu.

S-a pornit gresit de la premiza conform careia normele de siguranta impotriva incendiilor impun un design nu tocmai estetic, ceea ce este departe de a fi adevarat. Calitatile unice si performanta compartimentarilor si tamplariei din aluminiu rezistent la foc au permis si au incurajat libertatea si flexibilitatea in materie de design, respectand in acelasi timp toate cerintele necesare cu privire la protectia la foc impuse de cele mai exigente standarde.

 
Atat usile cat si compartimentarea cu tamplarie din aluminiu rezistent la foc din oferta noastra sunt proiectate pentru a oferi cea mai buna izolare termica si fonica, pe langa clasele de rezistenta la foc, dovedindu-se o gama de solutii tehnice cu vaste beneficii (duritate, durabilitate, rezistenta la soc mecanic de orice tip, siguranta etc).

Usile si compartimentarile din tamplarie de aluminiu rezistent la foc oferite de noi au fost solicitate pentru cele mai variate aplicatii, atat in sectorul public cat si cel industrial.

Cu noi obtineti estetica si eficienta, siguranta incontestabila si protectia bunurilor si a proprietatii. Gama noastra flexibila de solutii antiincendiu va pune la dispozitie o multitudine de posibilitati care sa se integreze perfect cu mediul in care doriti sa le folositi, oferind acelasi impact vizual ca si usile si ferestrele fara rezistenta la foc.

Tamplaria din aluminiu rezistent la foc este marcata cu eticheta metalica CE care atesta conformitatea cu standardele europene de protectie antifoc.

Tamplaria din aluminiu rezistent la foc asigura integritate, stabilitate si bariera impotriva radiatiilor termice de la 30 la 180 de minute, iar rezistenta la foc este cuprinsa in intervalul 30-120 de minute, clasa EI.

Ca lider de piata in materie de solutii antiincendiu oferim garantie, suport tehnic si expertiza dobandita in cei peste 10 ani de experienta.