Rulouri Industriale Antifoc cu Agrement

Rulouri Industriale Rezistente la Foc cu Agrement

Rulourile industriale rezistente la foc> pot fi montate in Romania pentru ca acum sunt insotite de Aviz si Agrement Tehnic, fiind verificate individual si certificate antifoc pe durate de pana la 4 ore.
Usi executate numai la comanda, fabricarea, livrarea si montarea se fac rapid si in siguranta.

Rulourile industriale rezistente la foc nu doar ca va protejeaza proprietatea de accesul neautorizat dar si previn raspandirea incendiului in celelalte zone ale cladirii, fiind o bariera eficienta impotriva focului. In acelasi timp ofera suficient timp pentru evacuarea in siguranta a personalului.

Rulourile industriale rezistente la foc sunt proiectate pentru inchiderea automata la declansarea alarmei de incediu, iar in cazul unei caderi de tensiune acestea vor fi actionate de o alimentare de rezerva pentru situatiile de urgenta.

Un alt avantaj al rulourilor industriale rezistente la foc este acela ca necesita foarte putin spatiu deasupra golului de trecere, deschise complet rezulta un rulou compact in spatele buiandrugului, economisind in final spatiu important pentru desfasurarea oricarei activitati.

Rulourile industriale rezistente la foc nu reprezinta un impediment in efectuarea manevrelor de catre utilaje ca motostivuitoarele, macaralele, astfel ca permit efectuarea de manevre precum si manipularea marfurilor, eliminand riscul de coliziune fara a obstructiona accesul la intrare sau iesire.

Rulourile rezistente la foc asigura o buna izolare termica si fonica atat din interior cat si din exterior.

Toate rulourile antifoc sunt disponibile cu un senzor de siguranta ce recunoaste orice factor ce ar obstructiona traficul din raza usii, oprind automat actionarea ruloului pentru a preveni eventualele accidente.

Specificatiile tehnice ale rulourilor industriale rezistente la foc includ un ansamblu de arcuri de tensionare ce faciliteaza inchiderea si deschiderea manuala sau dupa caz, electrica.

Sunt disponibile si cu actuator ce asigura o actionare silentioasa ce impiedica intruziunea si acumularea de praf, particule de murdarie, apa, fiind totodata rezistente la intemperii.

La capitolul rezistenta, puteti beneficia de rulou rezistent la foc din otel ranforsat special proiectat pentru rezistenta sporita la socuri mecanice mari.

Cu un design compact si solid, sunt executate din elemente din otel galvanizat din profile ce pot avea urmatoarele dimensiuni maxime in functie de modelul la care optati: 4000 x 4000mm, 5000 x 4500mm, 10000 mm x 9000mm sau 11750 mm x 8000 mm.