Sistem break-out pentru usi automate culisante

Sistemul Break-Out

Sistem break-out partial

Sistem break-out partial

Sistemul de evacuare de urgenta pentru usile culisante automate permite deschiderea oscilo-batanta a canatului, actionand ca o usa batanta cu deschidere catre exterior.

Aveti posibilitatea alegerii dintre un sistem cu break-out total sau partial.

Sistemul break-out partial permite deschiderea doar a partilor mobile ale usii automate culisante (canatul/canatele glisante).

Sistemul break-out total permite deschiderea oscilo-batanta si a partilor semi-fixe, marind latimea golului de trecere care faciliteaza evacuarea rapida si in siguranta.

Sistemul antipanica break-out a fost conceput pentru a intruni toate cerintele de siguranta corespunzatoare rutelor de evacuare in situatii de urgenta ca incendii, calamitati naturale si altele.

sistem break-out total

Sistem break-out total

Sistemul break-out este constituit din 2 sectiuni din aliaj de aluminiu rezistent care sustin canatul glisant si aplicat pe canat, permite deschiderea oscilobatanta a canatului, prin aplicarea unei forte minore.
Daca in timpul operarii usii automate culisante sistemul break-out este activat, unitatea de control a automatizarii sesizeaza evenimentul si deschide complet usile culisante oferind cat mai mult spatiu in pasajul net.

Dispozitivul antipanica break-out este proiectat sa se potriveasca cu majoritatea solutiilor de acces automate culisante: necesita un spatiu de minim 26 x 26 mm in interiorul ramei canatului si o distanta de 23.5 mm intre centru axei de rotatie si capatul ramei de canat.

Sistemul de evacuare pentru usile automate culisante „break-out” este testat conform directivelor in vigoare si se livreaza cu certificatul emis.

Sistem break-out

Sistem break-out

Montaj dispozitiv break-out

Montaj dispozitiv break-out