Usa Automata Antiradiatii

Usi Antiradiatii Automate

Completand gama de usi pentru radiologie, propunem usile antiradiatii placate cu plumb in varianta de usi culisante automate.

Usile automate antiradiatii sunt deosebit de indicate in mediile cu atmosfera controlata cum ar fi spitale, clinici, camere de radiologie, laboratoare si alte aplicatii ce necesita mobilitate rapida in medii cu hazard radiologic.

Modul de actionare se face prin radar sau prin butoane de cot sau picior.
La inchidere sistemul de automatizare sigileaza complet usa, efectuand o miscare descendenta comprimand garnitura aplicata pe margini.

Linistea si confortul sunt asigurate datorita automatizarii performante ce actioneaza silentios usile antiradiatii, indiferent de greutatea si de masivitatea insertiei de plumb.

Usile antiradiatii automate au un design inteligent si igienic avand in pachet dispozitive electrostatice care impiedica depunerea prafului pe canat la fiecare deschidere si inchidere.

Finisajul usilor poate fi executat din INOX sau otel zincat si vopsite in camp electrostatic. si pot fi echipate cu sticla acrilica cu plumb pentru mentinerea nivelului de siguranta antiradiatii.

Usile automate culisante sunt esentiale pentru a permite trecerea de targi, brancarde si scaune cu rotile, care nu au putut fi detectate de fotocelule traditionale.

Sistemul de automatizare este dotat cu senzori retractabili pentru prevenirea depunerii si acumularii prafului pe elementele externe ale carcasei. Mai mult de atat, se ofera o protectie completa nu doar in trecere, ci si la deschiderea usilor laterale, evitandu-se astfel ciocnire accidentala cu obstacole neprevazute.

Astfel, cu aceste produse va garantam libertate de circulatie intr-o igiena absoluta si in siguranta atat pentru pacienti cat si pentru personalul medical, evitand contactul mainilor cu usile.

Impreuna cu sistemul de automatizare oferim o gama completa de accesorii special concepute pentru aplicatii specifice, de exemplu optiunea de control clima.
Aceasta solutie de acces inovatoare si remarcabila este ideala pentru incaperile unde pe langa protectia radiologica, trebuie asigurate conditii esentiale pentru o igiena maxima cum ar fi mediul steril si mentinerea unui nivel de umiditate si temperaturi stabile.