Usi culisante de sticla

Usile Culisante de Sticla

Usile culisante de sticla sunt solutii de acces de interior din ce in ce mai frecvent folosite, fata de trendul trecut dominat de clasicile usi pe balamale.

Avantajele unor astfel de usi sunt stilul, transparenta, functionalitatea, fiabilitatea si nu in ultimul rand economia de spatiu.
 

Estetica si iluminat natural

Usile de sticla se folosesc cu precadere in spatiile pentru birouri, hoteluri si oriunde se cere un plus de estetica si eleganta ambientala.

Se potrivesc perfect cu proiectele de interior in care este abordat un design modern si minimalist.

Capacitatea de a oferi un volum bogat de iluminat natural contribuie si la economisirea de energie, ceea ce atribuie usilor culisante de sticla un caracter ecologic.

Imbunatatiti estetica camerei dumneavoastra. Farmecul si eleganta unei usi culisante de sticla nu sunt de trecut cu vederea.

Intre abundenta luminozitatii naturale si usurinta in manevrarea la deschidere si inchidere nu va mai ramane decat sa va ganditi ce alte criterii mai exista in alegerea unei noi usi.

Montate in puncte cheie ale spatiului dumneavoastra, usile culisante de sticla reprezinta un element atractiv ce permite un plus de iluminat natural.
 

Economie de spatiu

Indiferent ca este vorba de un proiect arhitectural nou sau de o renovare generala, usile culisante de sticla sunt o optiune viabila de luat in considerare, pentru a va imbunatati calitatile spatiului de lucru, oferind o compartimentare mobila in locul unei zidarii.

Este recomandat ca la inlocuirea unui set de usi de interior sa aveti in vedere beneficiile unor usi culisante din sticla si modul in care acestea ar scoate in evidenta calitatile spatiului dumneavoastra.

Un alt beneficiu in contextul economiei de spatiu se observa in situatiile in care se manipuleaza obiecte de dimensiuni mari ca birouri, canapele si alte piese de mobilier de la o incapere la alta, separate de usa culisanta de sticla.

Un astfel de proces este net facilitat in comparatie cu transportul prin cadrul unei usi pe balamale, proces ingreunat de spatiul ocupat de canatul usii.

O incapere de dimensiuni reduse impune deseori limite in deplasare si transportul diferitelor obiecte de uz casnic si nu numai, dar cu usile culisante de sticla scapati de spatiul ocupat de cursa de deschidere a canatului unei usi pe balamale putand beneficia la maxim de spatiul alocat camerei in cauza.
 

Siguranta si confort

Transparenta deosebeste usile de sticla de inchiderile de interior conventionale, care creeaza impresia de spatiu liber, implicit oferind o senzatie de confort.

Aceasta caracteristica asigura inspectia incaperilor comunicante, facilitand accesul dintr-o zona in alta si reprezinta o sursa considerabila de iluminat natural, ce contribuie la aspectul general si ambientul incaperii in care sunt montate usile culisante de sticla.

Pentru zonele in care se doreste pastrarea unui nivel de discretie se poate opta pentru sticla satinata care se poate integra foarte usor cu orice design de interior.

Un alt avantaj al usilor culisante de sticla este usurinta in deschidere si inchidere, nefiind necesar depunerea unui efort spre deosebire de usi executate din alte materiale.

La greutatea unei usi de sticla contribuie si numarul redus de elemente de feronerie, ce pot consta doar intr-un maner tragator din inox sau aluminiu, la care o simpla atingere este suficienta pentru actionarea usii culisante.