Usi Culisante din Aluminiu

Usile Culisante din Aluminiu

Usile culisante din aluminiu nu sunt doar atractive ci sunt si o eficienta metoda de a economisi spatiu, dand dovada de o functionalitate superioara usilor conventionale de interior, fiind totodata rezistente si durabile. Aceste usi sunt ideale atat pentru utilizare in imobile de resedinta cat si pentru centrele comerciale.

Usile culisante din aluminiu sunt solutia perfecta cand doriti sa sporiti nota estetica ambientala din jurul dumneavoastra, fara nici un obstacol. Aceste usi sunt alegerea de top a celor care doresc sa se bucure de armonia ambientala si de un iluminat natural cat mai bogat. Canatul din sticla ofera avantajul unei instalari facile si rapide indiferent de locatia montarii, acasa sau in mediul de lucru.

 

Pentru imobile

Aceste usi ofera o nota de eleganta unica si stil datorita elementelor din aluminiu ce intra usor in armonie cu decorul incaperii in care este montata. Tocul fin si discret din aluminiu este foarte rezistent garantandu-va o utilizare pe termen indelungat.

Acesta nu necesita o mentenanta speciala, fiind astfel ideal atat pentru casele de vacanta unde absenta locatarilor se desfasoara pe termen lung, cat si pentru persoanele care au un program incarcat si petrec foarte putin timp la domiciliu.

Toti acesti factori nu afecteaza functionalitatea si randamentul usii culisante din aluminiu.

Usile culisante din aluminiu permit un iluminat natural bogat incaperii, benefic in special economisirea energiei, aspect care se reflecta in facturile de electricitate. In plus, aceste usi se potrivesc oricarei structuri imobiliare.

Cu usile culisante din aluminiu curatarea si intretinerea igienei nu mai sunt un efort. O simpla bucata de material textil cu foarte putin detergent casnic este tot ce va trebuie pentru a va mentine usa ca noua.
 

Pentru centre comerciale

Usa culisanta din aluminiu este compatibila pentru utilizare in depozite, mall-uri, showroom-uri de dimensiuni mari si fabrici cu un flux voluminos de trafic pietonal.

Usile culisante din aluminiu sunt rezistente la zgarieturi si acesta este inca un motiv pentru care sunt perfecte pentru centrele comerciale si structurile concepute pentru trafic intens.

Canatul de sticla al usii culisante din aluminiu este subtire, fin si stilat, aceste proprietati facand usa potrivita pentru zonele comerciale unde clientela tinta o constau persoane cu gusturi rafinate si cerinte exigente.

Datorita rezistentei la socuri mecanice aceste usi detin un aspect minimalist si prin urmare atractiv, fiind ideale pentru restaurantele si magazinele mari care doresc sa iasa in evidenta si sa atraga atentia vizitatorilor si potentialilor clienti.

Sistemul de glisare al usilor culisante din aluminiu le separa de celelalte usi obisnuite, datorita designului inteligent nu veti intampina niciodata probleme la deschiderea sau inchiderea acestora.