Usi de spital din HPL

Usi Laminate HPL pentru Spitale

Usa laminata HPL este cea mai buna solutie de acces pentru spatiile unde igiena este o cerinta stricta. Este esentiala pentru intrarea in saloane si cabinetele medicale datorita proprietatii de bariera antimicrobiana.

Este un material realizat pe baza de rasini laminate la temperatura și presiune ridicate, ce ofera rezistenta la apa, abraziune si chiar la produse chimice ca solventii si dezinfectantii casnici.

Usile de spital sunt construite din HPL cu rezistenta la soc mecanic ce poate surveni in urma manevrarii materialelor de mari dimensiuni.

Un avantaj al usilor laminate HPL este faptul ca pot fi curatate usor datorita suprafetei plane si netede a laminatului fara porozitati si canelurilor acoperite ale tocului care impiedica depunerea si acumularea de particule de murdarie si de microorganisme cu potential patogen.

Tocul metalic al usilor laminate HPL se utilizează acolo unde se impune rezistenta sporita la foc, coroziune si factori externi nefavorabili, aceste tipuri de toc putand fi folosite in orice incapere din spital.

Umiditatea este un aspect important in ce priveste calitatea unei usi de spital, deoarece in saloanele de pacienti cat si in toalete cu cabine de dus când umiditatea din interior este mai mare de 50%  se poate duce la degradarea fizica a tocului si a canatului.

Ca furnizor de top de usi de interior si de exterior, va oferim o gamă completa de usi de spital, care va asigura o igiena deplina, conditie imperios necesara in unitatile medicale si spitalicesti.

Astfel, usile din HPL concepute special pentru spatii medicale se livreaza si in varianta culisanta manuala pentru saloane si spatii comune sau ermetica automata pentru sala de operatie.

Pe langa usile de salon, oferim de asemenea solutii de specialitate, inclusiv usi radiologice ermetice culisante sau batante pe balamale, executate din HPL prevazut cu insertii de plumb de diferite grosimi, in functie de nivelul de radiatii ce trebuie izolat.

Avand in vedere toate aceste proprietati deosebite, impreuna cu o durata de utilizare indelungata, usile laminate HPL au devenit obligatorii in unitatile medicale si de spital.