Usi sectionale de garaj

Usi Sectionale Industriale si de Garaj

Dupa cum sugereaza si numele, panelul acestor usi industriale de garaj este divizat in sectiuni.

Aceste sectiuni sunt constituite din panouri orizontale prinse intre ele cu balamale.

La deschidere, sectiunile urmeaza un traseu vertical cu ajutorul mai multor role de culisare fixate in sinele de ghidaj.

Blatul usii sectionale poate avea deschidere verticala sau curbata ajungand in final in plan paralel cu plafonul.
 

De ce o usa sectionala?

Usile sectionale sunt solutii de acces din ce in ce mai frecvent folosite atat in sectorul industrial cat si in sectorul rezidential, utilizate ca usi de garaj.

Usile sectionale sunt solutia principala pentru garaje deoarece ofera un confort unic, eliminand multe din problemele intalnite in astfel de aplicatii.
 

ECONOMIE DE SPATIU

In primul rand, pe masura ce usa sectionala este ridicata de sistemul de culisare aceasta nu ocupa spatiu in interior, putandu-va folosi de fiecare centimetru din incapere, astfel ca va permite parcarea vehiculului imediat la intrarea in garaj.

Din punctul de vedere al economiei de spatiu, cu usile sectionale nici nu veti simti prezenta acestora la inchiderea sau deschiderea din interior sau exterior.

Daca la portile batante pe balamale la pivotarea canatului exista riscul lovirii persoanelor sau autovehiculului aflate in apropierea usii, cu usile sectionale se elimina chiar si eventualele incidente minore care ar putea fi cauzate de deschiderea sau inchiderea necontrolata a unei solutii de acces pe balamale.

Un alt detaliu legat de economia de spatiu este lipsa tocului de usa la sistemele sectionale, ceea ce inseamna ca va puteti folosi la maxim de dimensiunile nominale ale golului de trecere.
 

REZISTENTA SI DURABILITATE

Datorita structurii inteligente a usilor sectionale beneficiati de o usa de garaj cu o robustete si rezistenta superioara.

Toate elementele usii sectionale sunt galvanizate, ceea ce ofera o protectie garantata impotriva agentilor corozivi si atmosferici care ar compromite integritatea si functionalitatea unei usi cu aplicatii de exterior.

Usile sectionale sunt constituie din paneluri duble cu grosime de 40mm. Acestea sunt umplute cu spuma izolanta, in final rezultand o structura pluristratificata care ofera robustete si rezistenta. Totodata aceasta structura este deosebit de eficienta in prevenirea accesului neautorizat prin efractie.

Aceste caracteristici combinate va ofera cea mai buna protectie posibil, care poate fi oferita de o solutie de acces destinata sectorului industrial si garajelor.
 

SIGURANTA

Siguranta este o caracteristica standard ce vine cu usile sectionale.

Sistemul de arcuri este complet ascuns in partea de sus a usii eliminand riscul ranirii la manipulare, totodata aceasta caracteristica este ideala pentru familiile cu copii mici, deoarece acest detaliu a fost avut in vedere in special pentru protectia copiilor mici, datorita naturii lor curioase.

Sistemul anti-prindere degete ofera protectie pe ambele fete ale usii sectionale.
 

IZOLARE TERMICA SI FONICA

Datorita spumei interpuse in panelurile usii sectionale este asigurata protectia anti-vant, intemperii si un grad decent de izolare fonica.

Cu usile sectionale industriale conservarea energiei si a caldurii nu mai este o problema, fiind o solutie optima de izolare termica.
 

AUTOMATIZAREA

Sistemul de automatizare este protejat impotriva socurilor mecanice, asigura inchiderea si deschiderea silentioasa si lina a usii sectionale si ofera o protectie suplimentara pentru persoanele aflate in vecintate in timpul actionarii usii.

Toate usile sectionale pot fi automatizate si actionate cu prin intermediul unei telecomande, pentru a va bucura pe deplin de functiile si confortul oferit.
 

DIVERSITATE DE DESIGN

Usile sectionale industriale pot fi personalizate prin orice combinatii de finisaje, punandu-va la dispozitie o gama variata de modele, suprafete, vitraje si peste 1000 de culori din paleta RAL.

Daca doriti, va puteti integra aspectul general al exteriorului cladirii in care va fi montata usa sectionala continuand finisajul fatadei, sau pentru a atrage atentia asupra esteticii usii puteti adauga culori complementare cladirii.