Usi Rulou vs Usi Sectionale

Aplicatiile Usilor Rulou si Sectionale

 
Pe piata sistemelor de acces exista foarte multe solutii cu aplicatii comerciale, dar in functie de zona pe care doriti sa o compartimentati in vederea accesului autorizat, exista cate o usa speciala pentru fiecare aplicatie in parte.

Din toate usile destinate sectorului comercial si industrial cele mai frecvent folosite solutii de acces sunt usile sectionale si rulourile.
 

Usile Rulou

Usile rulou sunt concepute pentru protejarea bunurilor din cadrul unei cladiri. Pentru compartimentarea mai multor sectiuni individuale dintr-o suprafata comuna, se obisnuieste montarea de usi rulou de modele diferite, specifice incaperilor pe care le separa.
 
Clasificare

  • Rulouri de serviciu – Cu acest tip de rulou beneficiati de cicluri de deschidere si inchidere la viteze mai mari decat varianta standard, la care se adauga bineinteles gradul de protectie sporita specific usii rulou.
  • Rulouri din otel – Aceasta varianta este pachetul optim pentru aplicatiile de tipul: docuri de incarcare, depozite, unitati de productie si fabrici industriale. Aceasta solutie de acces asigura protectia bunurilor depozitate la un pret atractiv.
  • Rulouri antifoc – In institutii ca scolile si spitalele, usile antifoc sunt o necesitate atat pentru a intra in conformitate cu directivele impuse de administratia locala sau nationala, cat si pentru protectia personala. Usile pietonale antifoc ofera aceleasi beneficii ca pachetul de rulouri de serviciu imbunatatite cu rezistenta la foc.
  • Rulouri interioare – Ideale pentru aplicatiile comerciale, sunt folosite adesea in mall-uri, aeroporturi si spatii similare, detinand avantajul de a nu ocupa din spatiul alocat pe hol traficului pietonal si la inchidere pastreaza vizibilitatea in zona compartimentata.Indiferent ca este vorba despre un punct de servire de produse alimentare tip snack-bar / fast-food, sau un ghiseu de bilete, cel mai bun mod de a va proteja bunurile din interior dupa terminarea programului este sa montarea unui rulou interior, prevenind astfel intruziunile in spatiul respectiv.Cu acest sistem modern beneficiati de o mobilitate si estetica ce nu va sunt oferite de o usa pe balamale.

 

Usile Sectionale

Usile sectionale sunt proiectate pentru mobilitate si confort, putand fi usor actionate electric cu o telecomanda. Datorita eficientei izolari termice sunt ideale pentru spatiile in care se cere mentinerea unei temperaturi stabile.
 
Clasificare

  • Usi sectionale din aluminiu. Este folosit in special la usile cu panouri vitrate. Ofera usilor sectionale un deosebit simt estetic si stil arhitectural, asigurand in acelasi timp protectie si actionarea facila la fiecare deschidere si inchidere. Reprezinta solutia de acces ideala pentru imobilele unde prima impresie conteaza.
  • Usi sectionale din otel galvanizat. Sunt folosite cu precadere in sectorul industrial unde se cauta rezistenta si durabilitate la un nivel peste medie. Usile sectionale din otel galvanizat se regasesc in statiile de pompieri, garaje colective si rezidentiale dar si centre comerciale.

 
Un alt avantaj al acestor usi este acela ca nu necesita servicii de mentenanta, fiind concepute pentru utilizare constanta astfel ca riscul deteriorarii la fiecare actionare este minim.

Usile sectionale furnizate de noi sunt performante si echilibrate, datorita atentiei acordate fiecarui element in fiecare etapa de productie. Pe langa aplicatiile de succes in sectorul comercial si industrial, sunt ideale si pentru garajele colective si rezidentiale.