Usi antifonice

Usile Antifonice

Sunetul este o unda produsa de vibratia aerului. Pulsatiile sunetului se masoara in cicli pe secunda, respectiv hertzi (Hz) iar presiunea sunetului se masoara in decibeli (dB).

Sistemele de ventilare, aer conditionat, si nenumarate alte dispozitive si utilaje genereaza zgomot continuu. Cu cat este mai marea valoare decibelilor cu atat sunetul este mai intens si mai zgomotos, ceea ce creeaza o stare acuta de disconfort, dureri in urechi si migrene. Expunerea indelungata la zgomot duce la stress, acufene si alte sunete disconfortante in urechi, hipertensiune si chiar afectiuni ale inimii.

Iata un prim si important motiv pentru care exista directive generale cu privire la mentinerea unui nivel fonic optim. Dar chiar si in contextul in care sanatatea nu este pusa in primejdie, linistea este un confort rar si pretios.

Una din solutile pentru problemele create de zgomotul ambiental este prevenirea propagarii sunetului printr-un gol de trecere sau prin rostul dintre canatul si tocul usii. Capacitatea unei inchideri de a reduce zgomotul este masurat prin izolarea fonica.
 

Dintre toti factorii de mediu si stimulii externi, unul din cei mai putin luati in considerare dar si cel mai pregnant este zgomotul, care poate perturba orice activitate ce necesita concentrare si atentie, reducand la minim eficienta.

Desi traim intr-un mediu dominat de zgomote din orice directie si de orice natura, realizam gradul de poluare fonica doar in momentul in care ne aflam intr-un loc ferit de decibeli in exces si doar intr-un moment de liniste constatam cat de inconfortabil este de fapt zgomotul.

 

Usile antifonice previn propagarea sunetelor deranjante sau peste media permisa in zona de lucru, ceea ce ar putea altfel, perturba activitatea si implicit ar duce la scaderea randamentului in sectorul respectiv.

Noi va putem oferi conditiile necesare de lucru separandu-va deplin de stimulii acustici in exces ce pot dauna confortului psihic si fizic si putem face acest lucru in diverse modalitati. Indiferent ca doriti sa va conformati unei directive legat de poluarea fonica, sau doriti sa va intreceti cu cea mai silentioasa masinarie de pe piata, noi va putem ajuta.

 

Prin produsele noastre va oferim solutiile optime in functie de orice sector de activitate in care usa antifonica este destinata spre intrebuintare: constructii si infrastructura, sectorul industrial, unitati de asamblare, in industria energetica si hidrologica, porturi si transporturi, unde de regula, sursa zgomotului consta in diverse dispozitive, echipamente sau instalatii ce variaza in privinta intensitatii emisiei acustice.

 

Serviciile noastre de top includ promptitudinea si livrarea la termenul specificat. Pe langa toate acestea, asiguram prin produsul nostru, mentinerea unui nivel maxim de discretie si siguranta a informatiilor, fiind un necesar absolut pentru incaperi de sedinte, conferinte, unde se face un schimb de informatii cu caracter confidential in mod constant.

 

Cel mai bun exemplu de aplicatii ale usilor izolate fonic sunt cladirile din sectorul public cum ar fi consilii, primarii, sedii de partide politice si bineinteles cladiri guvernamentale.
Nu ignoram un alt aspect important ce tine tot de sectorul public, cum ar fi cinematografele, in care, fara usi antifonice s-ar propaga toate sunetele din incaperile alaturate ducand la o confuzie totala si o calitate a experientei redusa la zero.

 

Usilor antifonice li se atribuie si un ermetism ce se dovedeste util si la etansarea incaperilor in care se depoziteaza diverse substante cu mirosuri mai pregnante si chiar neplacute, asigurand confortul necesar unor conditii optime de lucru.

 

Controlul decibelilor este o sarcina ce necesita precizie si exactitate maxima. Pentru garantarea reductiei fonice optime, mai intai efectuam teste meticuloase si masuratori folosind echipament calibrat.

Aceste teste se efectueaza la locul montarii usii antifonice sau in camera noastra de testare. Folosind camere acustice (imagini prin rezonanta sonora) putem localiza cu usurinta sursa si intensitatea zgomotelor.

Aceste verificari de rigoare sunt urmate de analiza rezultatelor de catre o echipa de experti ce proiecteaza 3D solutia de acces specifica nevoilor dumneavoastra.