Usa antiradiatii culisanta

Usile Antiradiatii Culisante

Standarde si conformitate

Principalele 4 caracteristici de baza acoperite de usile antiradiatii culisante sunt:

  • Mediu antibacterian
  • Rezistenta la apa
  • Rezistenta la foc
  • Rezistenta la impact

Usile ermetice antiradiatii culisante sunt special concepute pentru camere de radiologie, sali de operatii, saloane de izolare si sali de reanimare.

Aceste usi detin un sistem de sine patentat unic, care permite inchiderea etansa a usii, reduce volumul de aer antrenat la fiecare deschidere si inchidere si prin consecinta elimina riscul raspandirii pe cale aeriana a aerului din mediile nesterile.

Usile culisante antiradiatii sunt disponibile atat in varianta cu un canat cat si duble.
Deoarece deschiderea si inchiderea se face prin glisare, aceste usi nu necesita spatiu alocat pentru cursa de deschidere, spre deosebire de usile pe balamale.

Pe langa caracterul igienic al materialelor folosite in executia usii culisante antiradiatii, sistemul complet ofera o ermetizare in proportie de 99%, prevenind raspandirea pe cale aeriana a bacteriilor si implicit contaminarea cu diversii agenti patogeni din celelalte sectoare ale spitalului.

Testate conform directivelor standardului BS 476, sectiunea 22 si EN 1634, aceste solutii antiradiatii reprezinta si o eficienta bariera impotriva incendiilor, astfel facand cu succes parte din sistemul de evacuare si protectie antifoc, toate acestea fara a compromite standardele superioare in asigurarea unui nivel maxim de igiena, criteru esential in institutiile de sanatate.
 

Mentenanta la costuri minime

Spitalele din ziua de astazi necesita materiale de constructii care sa se ridice la nivelul cerintelor tehnologiei din sistemul de sanatate care se afla intr-o perpetua dezvoltare, astfel ca cerintele materie de igiena, rezistenta la foc si la impact sunt din ce in ce mai exigente, toate aceastea cu costuri operationale minime.

Alocarea unui buget redus pentru achizitia usilor de spital duce intotdeauna la costuri mari de intretinere si la compromisuri inacceptabile in privinta igienii ambientale.

Deoarece sunt folosite de orice persoana din spital, usile sunt o sursa majora de contaminare si raspandire a microbilor si agentilor patogeni daca nu se folosesc solutiile corespunzatoare.

Suprafata usii este usor de curatat, fiind proiectata fara falt, goluri sau proeminente ce ar facilita acumularea microbilor care in final ar compromite integritatea spatiului.
Aceasta caracteristica asigura o intretinere usoara si rapida.

Usile noastre de spital va ajuta sa mentineti un mediu cat mai lipsit de bacterii si costuri minime de intretinere.
 

Automatizare

Automatizarea este un element deosebit de important in prevenirea raspandirii infectiilor si a agentilor patogeni cu risc marit de transmitere, prin evitarea contactului cutanat cu manerele la deschiderea si inchiderea usilor.

Solutiile noastre antiradiatii culisante permit automatizarea facila si in siguranta cu ajutorul senzorilor cu infrarosii sau de proximitate.

Cu deschiderea automata, usile radiologice culisante sunt un sistem fiabil intrucat faciliteaza accesul rapid si silentions de la o incapere la alta, fara efort si contact fizic din partea personalului spitalului.

Indiferent de modul de actionare a usii antiradiatii culisante, automatic sau manual, controlul circulatiei aerului este asigurat in proportie de 99%.