usi-batante-industriale

Usile Batante Industriale

Usile industriale batante comercializate in Romania sunt insotite de aviz si agrement tehnic pentru atestarea calitatilor ce respecta cele mai noi standarde. Toate usile batante sunt concepute intr-o maniera care sa faciliteze asamblarea si montarea.
 

Usi batante rezistente la foc

Usile rezistente la foc pe balamale sunt usi pietonale ce pot fi folosite anex sau in interiorul usilor industriale cu aceeasi durata de rezistenta la foc. Etanseitatea la foc a acestor usi a fost testata si certificata in conformitate cu standardele europene.
Usile batante antifoc se folosesc in completarea usilor industriale de tipul:

  • Usi rezistente la foc sectionale
  • Usi rezistente la foc culisante orizontal
  • Usi rezistente la foc culisante vertical (ghilotina)

Datorita combinatiei dintre usa pietonala si usa industriala, avem posibilitatea de a va oferi o solutie de completa de acces si compartimentare a spatiilor clasificate cu risc de incendiu.

Durata de rezistenta la foc a usilor batante se cuprinde intre 60 si 120 de minute, iar caracteristicile tehnice ale acestora intrunesc normativele specificate in EN 1634-1 pentru clasa EI2.
 

Usi batante antiexplozie (ATEX)

Usile pe balamale antiexplozie (ATEX) sunt proiectate special pentru zonele clasificate cu risc de explozie. Usile pietonale antiexplozie pot fi utilizate cu succes in tandem cu rulourile industriale ATEX.
Usile batante antiexplozie sunt disponibile si cu rezistenta la foc pe durate de pana la 120 de minute si vin insotite cu documentatia aferenta.

Caracteristica esentiala a usilot batante ATEX este constructia inteligenta care elimina riscul declansarii de scantei la contactul accidental cu alte elemente metalice. In plus, aceste usi se pot executa cu o rezistenta la unda de soc generata de explozii cu presiunea de 2.5 bari sau o sarcina de 50 kN/m2.
 

Usi batante izolate fonic

Usile antifonice pe balamale sunt certificate pentru izolare fonica de pana la 56 dB si pot fi folosite concomitent cu usile culisante antifonice sau ca alternativa la acestea, in conditii de spatiu limitat.

Disponibilitatea usilor izolate fonic cu canat batant respectiv culisant ofera avantajul unei game ample si cuprinzatoare de solutii pentru diverse criterii din partea clientilor.

Usile batante antifonice sunt solicitate cu precadere pentru aplicatii ca usi de interior in teatre, centre culturale, institutii guvernamentale, camere tehnice, laboratoare, cluburi, chiar si in cladirile non-rezidentiale.
 

Usi batante multifunctionale

Unele domenii de utilizare din sectorul comercial necesita usi care sa inglobeze mai multe caracteristici specifice conditiilor de lucru, cu diferiti parametri de performanta.

De exemplu se cere o usa rezistenta la foc care sa izoleze fonic si sa fie si antiefractie.
Astfel, pentru a evita montarea mai multor usi cu functii unice, se pot combina toate proprietatile mentionate mai sus intr-o singura usa.