Usi rapide pvc

Usi Rapide Industriale

Avantaje

Usile rapide tip rulou ofera multe beneficii care au contribuit la sporirea popularitatii in ultimii ani printre unitatile industriale de orice tip folosite ca si solutie pentru compartimentarea incaperilor de depozitare dar si in aplicatiile comerciale, rezidentiale, guvernamentale.

Toate aceste domenii de utilizare necesita solutii de acces tehnice speciale durabile, sigure, aspectuoase, usor de folosit si de intretinut. Usile rapide PVC ofera toate aceste beneficii si multe altele.
 
Rezistenta este obligatorie pentru aceste sisteme industriale deoarece ca orice solutie de acces cu aplicatii de exterior trebuie sa faca fata intemperiilor, agentilor atmosferici de orice intensitate si utilizarii zilnice frecvente.Usile rapide sunt deosebit de rezistente si durabile datorita materialelor de inalta calitate folosite la executarea cortinei.
 
Durata de viata indelungata. Usile rapide din PVC au o durata de viata mai lunga decat celelalte usi deoarece nu pot fi rupte sau deteriorate de socurile mecanice puternice. Totodata, aceasta caracteristica ofera si un inalt grad de siguranta.
 
Sistemul anticrash. Acest sistem de siguranta face parte din dotarea standard a usilor rapide pentru protectia personalului, a utilajelor si a materialelor transportat.
 
Vitraj rezistent. Vitrajul usilor rapide din PVC face posibila inspectarea incaperilor comunicate sau a exteriorului, in functie de aplicatie. Un aspect deosebit la vitrajul usilor rapide este rezistenta similara cu a celorlalte elemente ale usii, fiind executata din PVC transparent vulcanizat.
 
Economie de spatiu. Un avantaj in plus fata de celelalte usi industriale este necesarul de spatiu, ceea ce face o diferenta substantiala in momentul in care va confruntati cu foarte putin spatiu alocat la buiandrug si nu va puteti lipsi de suprafata care ar fi ocupata in mod normal de blatul usii sectionale in pozitia de deschis complet sau in cazul in care inaltimea pana la tavan este prea mare intrucat ar fi mai practica varianta ruloului care sa ocupe pana la maxim 1 metru deasupra golului de trecere, ceea ce face ca aceasta solutie de acces sa fie mult mai practica.In acest caz, diferenta de spatiu poate fi esentiala pentru mediul de lucru, intrucat la deschiderea completa a usii rapide cortina este infasurata in jurul unui ax galvanizat care nu afecteaza integritatea ruloului.
 
Operare silentioasa. Actionarea usilor rapide se poate face manual prin intermediul unui palan cu lant sau automat prin intermediul unui panou de control cu buton care comunica cu actuatorul. Indiferent de modul de actionare a usilor rapide, fiecare utilizare se face pe cat de rapid pe atat de silentios.
 

Finisaj

Usile industriale rapide PVC detin avantajul unui aspect estetic indelungat, indiferent de conditiile meteorologice care ar avea un impact negativ asupra altor usi simple. Finisajul consta intr-o suprafata anodizata care retine culoarea aluminiului chiar si dupa mii de utilizari.

Vopsirea in camp electrostatic pastreaza culorile aplicate pe perioade nedeterminate, iar amprentele si micile zgarieturi raman invizibile cu ochiul liber.

Pentru un finisaj variat si calitativ punem la dispozitie game intregi ale paletei de culori RAL, pentru a facilita integrarea usii rapide cu restul elementelor fatadei.
 

Intretinere

Usile rapide PVC au avantajul unor servicii de mentenanta simple si cu costuri minime. Datorita materialului folosit la executia usilor, curatarea este un proces lipsit de riscul zgarierii cortinei facand extrem de usoara indepartarea petelor de orice fel. Aceasta caracteristica poate fi importanta pentru usile rapide cu aplicatii pentru garaje si depozite.

Daca sunteti interesat de achizitionarea unei solutii de acces industriale cu garantia unei utilizari indelungate si fara cerinte de intretinere ridicate, usile rapide PVC sunt cel mai bun produs de pe piata usilor tehnice industriale.

Usile rapide PVC va usureaza munca si contribuie la cresterea productivitatii.