articol-metalice-pietonale

Usile Pietonale Rezistente la Foc

Disponibile atat pentru exterior cat si pentru interior, usile pietonale rezistente la foc sunt un element cheie in designul general al unei cladiri, pe langa importanta ca masura de protectie.

Indiferent de specificul activitatii de interior, usile pietonale joaca un rol esential atat in crearea unei atmosfere generale de confort.

Cu usile metalice pietonale rezistente la foc imbinati cu succes toate elementele pe care le aveti in vedere in selectarea unei usi tehnice, rezistenta, durabilitatea si o armonie vizuala reconfortanta.

Usile metalice rezistente la foc oferite de noi inglobeaza cele mai inalte standarde de calitate si protectie.

Ca specialisti in inchideri industriale, usi metalice si cu rezistenta la foc, oferim solutii complete pentru cele mai complexe proiecte arhitecturale.

Usile pietonale rezistente la foc sunt proiectate pentru utilizare in ansamble rezidentiale, centre de birouri, in sectorul industrial, medical si in industria hoteliera. Cu alte cuvinte, oriunde se prevede necesitatea protectiei antiincendiu, pentru siguranta publica, indiferent de volumul de personal.

Expertiza in domeniul usilor metalice rezistente la foc ne permite sa oferim solutii adaptabile in orice conditii de spatiu.

 

Sectorul medical

Sectorul medical este unul din mediile cu cele mai exigente standarde in materie de siguranta, pe langa igiena care indiscutabil trebuie mentinuta la maximul posibil.

Solutiile de acces destinate exclusiv acestui segment necesita o atentie suplimentara asupra conditiilor de lucru, avand constant in vedere toate detaliile ce implica interactiunea fizica dintre personal si pacienti, mentinand un nivel maxim de siguranta in ce priveste raspandirea infectiilor si a agentilor microbieni cu transmitere cutanata si nu numai.

Pentru acest segment, oferim solutii special concepute pentru conditiile de lucru, concentrandu-ne pe caracterul antibacterian al suprafetei usilor montate in orice zona din incinta spitalului.

Sectorul industrial

In unitatile din sectorul industrial unde activitatea se desfasoara intensiv, unde performanta este pe primul loc si targetul este perfectiunea, usile pietonale rezistente la foc se integreaza perfect intr-un ansamblu industrial in care fiecare detaliu este ales cu minutiozitate.

Cei mai importanti factori din mediiul industrial si de transport sunt siguranta si functionalitatea. Noi asiguram aceste necesitati cu solutii de acces tehnice si profesionale ce se ridica cu usurinta la orice provocare si trend tehnologic.

Noi va punem la dispozitie usile care va vor deschide calea catre succes, prin tehnica, competenta, profesionalism si experienta dobandita in cei peste 10 ani de activitate.

Sectorul rezidential

Blocurile de locuinte sunt formele de domiciliu cele mai raspandite, din variate cauze de natura demografica. Indiferent de tipul cladirii in care locuiti, bloc de locuinte sau casa, protectia familiei este pe primul plan.

Se practica din ce in ce mai frecvent ca imobilul de resedinta sa fie echipat cu usi de interior sau de exterior cu rezistenta la foc.

Intrucat scenariile declansarii unui incendiu sunt pe cat de diversificate pe atat de posibile, la fel si oferta noastra de solutii de protectie antiincendiu este la fel de variata, obtinand un echilibru intre functionalitate si aspect, mai ales ca discutam de un mediu in care estetica este la fel de importanta ca si siguranta, avand la dispozitie pe langa usile metalice rezistente la foc si usile din tamplarie de aluminiu rezistent la foc.