usi culisante antifoc

Usile Culisante Rezistente la Foc

Usile culisante de incendiu au castigat reputatia ca produse industriale fiabile si durabile la preturi competitive, fiind linia cea mai cuprinzatoare a sistemelor de usi industriale rezistente la foc. Datorita rezistentei la foc de pana la 2 ore va permite sa respectati si cele mai exigente norme de siguranta.

Usile noastre culisante rezistente la foc reprezinta solutia ideala pentru orice aplicatie, potrivindu-se cu succes nevoilor dumneavoastra, chiar si in cele mai dificile conditii de compartimentare.

Bucurati-va de fiecare centimetru de spatiu liber si beneficiati de avantajele unui flux pietonal lipsit de impedimente.

Functionalitatea usilor rezistente la foc culisante ca sistem de bariera automat controlat de microprocesor este asigurata de electromagnetii de retinere, garantand inchiderea etansa a usii culisante la detectarea temperaturilor generate de un incendiu.

 

Structura

  • Structura usilor culisante rezistente la foc poate consta in constructii tubulare din otel si miez din material ignifug pe baza de silicati.
  • Usile rezistente la foc culisante se executa la comanda in orice dimensiune, cu un canat sau doua, cu deschidere de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga.
  • Sistemul de glisare patentat asigura o actionare lina si silentioasa datorita rolelor din polietilena ce asigura o frecare optima in profilele de ghidaj, iar contragreutatea controleaza viteza de inchidere a canatului.
  • Optional, sina de culisare poate fi acoperita cu o caseta de protectie galvanizata.
  • Finisajul rezistent la rugina consta in straturi uniforme de vopsea aplicata in camp electrostatic.