usi-telescopice-antifoc

Usile Telescopice Antifoc

Usile telescopice antifoc sunt o solutie versatila care se ridica la inaltimea asteptarilor oricarui proiect, in care reusiti sa imbinati eleganta cu functionalitatea.

Simple si cu un design functional, usile telescopice antifoc ne permit sa punem in practica concepte inovative pentru orice proiect, indiferente de anvergura si complexitatea acestuia: spitale, unitati industriale, cladiri moderne.
 

Aplicatii

Usille culisante telescopice au fost concepute in primul rand pentru aplicatiile cu spatiu limitat, dar cu golul de trecere de dimensiuni mari, peste cele standard intalnite in cazul usilor pietonale pe balamale.

Usile telescopice sunt o alternativa la usile culisante conventionale cand peretele nu are latimea suficienta pentru deschiderea completa a unui canat dintr-un singur element; astfel, elementele canatului telescopic practic impart latimea totala a unui canat in 2 sau chiar 5 elemente, in functie de limitarile de spatiu.
 

Rezistenta la foc

Usile culisante telescopice se pot livra cu rezistenta la foc de 30, 60 sau 90 de minute, in functie de gradul de rezistenta la foc a peretelui in care se face montajul.

Fiind o solutie de compartimentare de incendiu, umplutura canatului are o densitate mare si contribuie la cresterea substantiala a greutatii canatului, astfel ca este recomandata actionarea automatizata a usii telescopice.
 

Montare

Montarea se poate face pe una din fetele peretelui sau din motive de estetica se poate instala in tavan, fara sina de glisare expusa.

Montarea sistemului de glisare se face in pereti din caramida, in buiandrug sau aplicat pe acesta, iar fixarea tocului se face cu ajutorul unor bratari reglabile. Anex usii culisante, un panou de automatizare completeaza tabloul vizual si sporeste accentul estetic de ansamblu.
 

Design si functionalitate

Usile telescopice rezistente la foc ofera o actionare silentioasa si lina, in ciuda structurii robuste si a greutatii de care sunt caracterizate. In plus, robustetea canatelor contribuite la stabilitatea elementelor glisante.

Din punct de vedere vizual, usile telescopice rezistente la foc sunt caracterizate de o suprafata plana, executate cu o precizie milimetrica.

Usile telescopice echipate pot fi echipate cu panouri vitrate pentru a permite inspectarea si comunicarea cu zonelor anexe. In acest context, suprafata vitrajului este coplanara cu finisajul canatului.

Motorizarea si sistemul de suspensii sunt factori esentiali in garantarea calitatii usilor telescopice antifoc. Motorizarea este cea mai fiabila si mai eficienta din clasa ei si asigura o actionare lina si silentioasa la fiecare inchidere si deschidere.